BBD de Futbol -2- 
M.Mete ALTINTAS
Futbol ve bilinç mi? 
Ibrahim SAMIL
Eskişehir ve Eskişehirspor 
S.  Erdogan
Rehine 
Dr.Ateş ÜLKER
Aslolan Kulüptür!!!! 
Esalettin ÖZTÜRK

    ESES databank    

burası

iletişim

forum / esesfan

forum / eskisehirspor

                       
         Kategoriler
ANA SAYFA
GÜNCEL 
KURUMSAL 
PROJE 
MAKUS TALİH 
FUTBOLA DAİR 
SÖYLEŞİ 
ANI/HİKAYE/ŞİİR 
BELGESEL 
INSAN 
TRİBÜN 



Site İçi Arama

Çok Okunanlar
  1965´lir Ve EsesShop
  STADYUM
  Espark ve Eskişehirspor
  Sevdasini Yüregine Yazanlar
  YK. Üyemiz, Emin Çokaygil Röportaji


Yorumlananlar
  1965´lir Ve EsesShop
  STADYUM
  Yeni Yetişen Gençlik ve Düşmanı Tribünler
  Yazık Günah
  Sevdasini Yüregine Yazanlar

Espark ve Eskişehirspor

4/3/2006


ABD’nin ikinci büyük alışveriş marketleri zinciri General Growth, Türkiye pazarına Eskişehir’den giriyor.



Türkiye, şirketin Atlantik Okyanusu’nun karşı tarafında yatırım yaptığı ilk ülke olacak.

 

Şuda bir gerçek ki şehrimizde bu yatırım son yılların en büyük özel sektör yatırımlarından biri.

Futbol ! bir endüstri. Başarılıların her geçen gün daha çok kazandığı , başarmak isteyenlerin çaba sarfettiği  muhteşem bir sektör…

 

Ben bir Eskişehir evladı olarak , Eskişehirsporlu olarak derim ki ;

Eğer Eskişehir’de 40 bin m² lik bir alana sahip olunacaksa , Eskişehirspor görülmelidir……

Neler yapılabilir ;

Eskişehirspor camiasın dinamikleri bu yatırımdan ortak çalışma sonucu Eskişehirspor’a nasıl kazançlar sağlayabiliriz’i düşünürler. Kulüp Başkanı ve bir yöneticimiz , Valimiz ve bir bürokrat ve Bir oda başkanınından oluşan heyet kurulur.

 

“İsteyenin bir yüzü , vermeyenin iki yüzü kara”

                                                                                          

1-Yatırımda 150 mağaza bulunmaktadır. Ve burası şehrin en hareketli merkezi olacaktır. O zaman burada Eskişehirspor ürünlerinin satılacağı bir dükkanın Eskişehirspor kulübüne 15 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi şarttır…  50m² iki dükkandan 10 ar m² kırptınız mı oldu size 20 m² lik 151. dükkan.

 

ABD’nin alışveriş zinciri Türkiye’ye geliyorsa muhakkak büyük bir reklam bütçesi oluşturmuştur… Eskişehir’de serbest piyasa ekonomisinde yapacağı yatırımla küçük ve orta ölçekli esnafın hatırı sayılır bir şekilde belini maalesef kıracaksa bunun diyetini fazlasıyla şehrin ortak malı olan Eskişehirspor’a küçücükte olsa ödemelidir….

 

2-  06/07 ve 07/08 sezonları için göğüs reklam antlaşması teklif edilmelidir (General Growth). İlk yıl 2.A için 500 bin $ , Süper Lige çıkılırsa 2.yıl için 1 milyon $.  Çıkılamaz sa 500 bin $.

 

3- Bu alışveriş merkezinde konuşlanacak 150 dükkan , Türkiye ve dünyada marka olmuş işletmelerdir , şubeleridir.  Bu markalar ve zincirler benim 40 yıllık esnafımı mahfedecekse  , 15 yıl boyunca her yıl için , yıllık 5000 YTL lik bağış çekini Eskişehirspor kulübüne kesmek zorunda olmalılar….

 

 Bu merkez 2007 nin sonlarına doğru işletmeye açılacaktır. 2007 nin sonları,  07/08 sezonunun başlangıcıdır. Dolayısıyla Espark  açılışında büyük promosyonlar düzenleyecek , toplu alışveriş yapanlara çekiliş biletleri dağıtacaktır.

 

4- O zaman akla şu gelmelidir. Eskişehirspor , Espark işbirliğiyle “eşya piyangosu” .

 

 

 


Bu haber 3223 defa okundu.

Yazan : Esalettin ÖZTÜRK

Kaynak :



Bu Habere Yapılan Yorumlar (0)

Tüm Yorumlar



 Başarmak Güzel Şey
 Arslan



Anket
Kulüp Üyelik Sistemi?

Böylece kalsın (45)
Aidatlar düşürülüp tabana açılsın! (337)


Ag  |  Yg  |  Eg
©2001 - 2006 Siyah & Kırmızı

siyahkirmizi.org